Mar 12, 2007

De ce beau cafea femeile

Primavara aceasta se poarta discutiile despre ce e este in mintea unui om care bea...orice: cafea, bere, apa plata sau minerala (deja nu mai conteaza) si alte licori. O intrebare care i-a tot framantat pe specialisti e ce cred femeile ca se petrece in mintea unui barbat atunci cand le privesc. Pentru un raspuns foarte concludent e mai mult decat suficienta vizualizarea spotul Selected – Moon.
Ea soarbe incet din cafea. In scurt timp aceasta isi face efectul. El e frumos si informat ( cica citeste un ziar) si ii face ochi dulci de la masa alaturata (o fi din cauza zaharului?). Ea isi muta ca o strengarita privirea in alta parte; stie ca e privita. Mai soarbe un strop si…gata. El pluteste spre ea si o duce cu un rollercoaster in lumea visului. In schimbul unei imbratisari care aproape ca a fost sarut, nu stim, trebuie sa o mai vedem o data si inca o data ca sa ne dam seama, el intinde bratul, desprinde luna de pe cer cu o usurinta fantastica, pentru ca e si foarte puternic, nu numai informat, sau pentru ca puterea consta in informatie, si i-o prinde in par. La asta crede ea ca se gandeste el. Asa ca se ridica si pleaca la treburi mai importante, stiind ca il lasa visand in urma ei, privind-o cum se indeparteaza cu sperantele lui cu tot. Ea a castigat. Paseste triumfatoare mai departe.

Adevarul despre ce se petrece de fapt in mintea unui barbat se afla in spotul pentru Skol. O orgie permanenta, asta se intampla in mintea unui barbat. In nici un caz nu viseaza sa te ia de mana si sa te duca intr-o lume de vis cu vreun rollercoaster. Cu atat mai putin posibil sa-i treaca prin cap sa-ti aduca luna de pe cer. Cand incerci sa patrunzi in mintea unui barbat, nici macar nu trebuie sa-l privesti patrunzator ca femeia din spotul acela. Stii de fapt ce se intampla acolo. Rar se intampla sa gasesti „terenul de joaca” pustiu. Sunt acolo papusi pentru tot felul de fantezii. Si nu are nici una vreo luna prin par.

Grafica din spotul Moon e de vis, intr-adevar. Ideea e simpla si bine realizata. Desi suspectam ce se petrece in mintea barbatilor, speram intotdeauna ca necunoscutul de la masa de alaturi e acela care va da o fuga in cer sa desprinda luna, doar ca sa ne vada zambind. Daca permitem vreunui brand de cafea sa ne faca sa visam, atunci macar sa fie un vis in care ei se gandesc la ce vrem noi.

Si iata de ce cumpara femeile un anumit brand de cafea.

No comments: